Emlékeztek a srácra, aki 3.200 dollárt költött Classic/GVG packekre? Újra lecsapott!

Redditen sikerült postolnia egy cikket, aminek a címe: 1.900 TGT Packs Opened (Results Inside)

Szóval kinyitott 1.900 TGT packet. Bevallása szerint kicsit szerencsétlenül bontott: 98 legendet és 7 arany legendet, de az utóbbiból 3 ugyanaz volt. Ami tényleg szerencsétlen, hiszen arany lapkészletre megy. A mass disenchant gombja 150.095 dustra rúgott. Nyilván nem olyan sok, mint amikor 2.700-at bontott, de bővenl elég volt, hogy a hiányzó arany TGT setet lecraftolja (ehhez 105.200 extra dust kellett neki a bontásokon kívül).

Azért vett ilyen sokat, mert kellett neki az extra dust, amivel már előre tervezve le akarja craftolni az arany lapokat a következõ adventure-ből. Megemlíti hogy az Amazonon coinok vásárlásával mennyit spórolt (több mint 1.000 dollárt), de mielőtt felcsillanna a szemünk, az Amazon coinok csak az USA, az Egyesült Királyságok és Németország területén elérhető.

Itt egy kép a disenchant gombjáról:

Azt írja, hogy mostanában sokat melózott (ennyi pazarláshoz kell is, haha), ezért 3 nap alatt megvette a packeket (mert napi amazon coin limit volt a vásárlásokra), és napokig bámulnia kellett a sok kinyitatlan packet. Most pedig kezdi a játékot az új lapokkal. Sajnáljuk hát mindannyian! 😀

 

Írta: Remedy

Kapcsolódó bejegyzések

 • Zsee

  Legalább van aki támogatja helyettünk is a játékot anyagilag… mondjuk én is megvettem a 2 Advanture-t, de azért na… 😀

 • Rotic

  Úgy tudom az amazonon való vásárlás esetén bőven elég ha a számlázási címnek egy USA-ban lévő címet adsz meg 😉

 • Ragi

  Bravo.

 • Jimpostor

  Nem olyan rég (nyár elején) kezdtem el heartstone-ozni, MTG után az egyszerűsége, és a könnyű elérhetősége vonzott. Csak a Blackrock mountainre fizettem ki pénzt (a játékidőm után ennyi támogatást elvárhatónak tartok), jó managementtel ennyi idő alatt minden classra sikerült játszható deckket összeraknom, itt ott kompromisszummal, pl: class legedeket nem törtem ki egyet sem ( van ami jött magától, és van amiért sír a szám), mert szeretek minden classt pörgetni, de az alap legendákból (Boom, Sylvanas stb..) jól állok, lehet velük foltozni (ha nincs új kieg, már class legendet törtem volna).
  Nem belőlem fog ez a játék megélni, lehet a hülye amerikaiakat lenézni, de kis túlzással ők fizetik a mi játékunkat is, az más kérdés hogy az a pénz ami nekünk fájdalmas pont már, az ott a zsebpénzből kijön.

 • Barci (Sargeras)

  érdekelne hol dolgozik, mert nekem 5 hónapnyi meló lenne az összeget összeszedni (és akkor másra nem is költöttem semmit)