Real_Gamers_Next_level_plakat_kicsi_20140923A Mana Addict és a Real Gamers csapata által megrendezésre kerül az ország első, egész napos Hearthstone LAN-ja, a Mana Addict Tournament a kecskeméti Real Gamers LAN keretein belül.

Az egész napos díjazott Hearthstone verseny mellett lehetőségetek lesz különféle programokon és nyereményjátékokon való részvételre, mint például Ocolus Rift kipróbálása, játékkonzolok, eSport filmvetítések és kötetlen játék. Ezek mellett az odalátogatók nem csak a Hearthstone, de a League of Legends és a World of Tanks bajnokságokat is megtekinthetik a helyszínen megrendezett élő közvetítés keretein belül.

A Hearthstone játékosoknak előre lesznek biztosítva gépek, de ettől függetlenül hozhattok magatokkal PC-t vagy notebookot otthonról, ha szeretnétek a mérkőzések közt gyakorolni vagy a verseny befejezte után más játékokkal játszani egészen másnap reggel 10 óráig.

Aki nem tud ellátogatni személyesen, annak sem kell aggódni, hiszen a Mana Addict Twitch csatornáján egész nap nyomon követhetitek a mérkőzéseket Madi és NevermorE jóvoltából.

Időpont: 2014. november 22-23.
Helyszín: Kecskeméti Főiskola – Tudósház
Cím: 6000 Kecskemét, Homokszem u. 3-5.
Nevezési díj: 3990 Ft
Néző jegy: 990 Ft
Szabályzat: link
További részletek és a díjazás később várható.

Bővebb infó és jegyvásárlás


Az első eseményünk meghirdetésével egyidejűleg elindult a Mana Addict Tournament aloldalunk, ahol részletes tájékoztatást kaphattok minden általunk szervezett versenyről a közeljövőben.

Kérdéseiteket a bejegyzés alatt kommentben vagy e-mailben a tournament@mana-addict.com címre várjuk.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó bejegyzések

 • Morz

  4 ruppós beugróért remélem a díjazás is hasonlóan borsos lesz

  • A beugró nem csak a verseny nevezést takarja. Ha megnézed mennyi program van és milyen helyen, nem fogod annyira sokallni. Persze ha valaki csak versenyezni jön, az tény, hogy soknak érezheti.

  • MCTomee

   Legalább a hearthstone-osok kapnak gépet ami elég kellemes dolog. Máshol bérelhetsz még több pénzért. Mellesleg így azok fognak jelentkezni akik komolyan gondolják a játékot, szerintem jó kis meccsek lesznek 🙂

   • Aki nem “profi” játékos annak is megéri, mivel még így is több meccset játszhat a szabályzatnak köszönhetően és, ha a körmérkőzések után ki is esik még mindig van mivel eltöltenie az idejét és akár még nyerhet is különféle dolgokat.
    Ezt az árat még talán akkor is elfogadhatónak lehetne mondani, ha nem lenne nyeremény csak egy sima gamer rendezvény lenne LAN lehetőséggel.

    • Tamas Gecsei

     Ezzel egyetértek és ha azt nézzük hogy mennyibe kerül az utazás és az egész napi ottlét ahhoz képest nem is sok.
     Lenne egy olyan kérdésem. hogy van e jelentkezés limit és hogy valahol feltüntetik az eddig jelentkezett játékosokat ?

     • Az oldal legalján lesznek feltüntetve a jelentkezők: http://realgamers.hu/csapatok/
      Limit jelenleg nincs és nem is hiszem, hogy lesz rá szükség, de, ha mégis akkor időben tájékoztatunk mindenkit. Reméljük az lesz a legnagyobb problémánk, hogy limitet kell majd szabni a jelentkezőknek. 🙂

     • Tamas Gecsei

      Csak azért kérdeztem a limitet, mert ha jól láttam, összesen 7 óra áll rendelkezésre. Nem tudom mennyi géppel rendelkeztek, de egy swiss és egy double elimination elég sok idő felemészt.

     • Az a 7 óra csak tervezet, tehát addig tart a verseny ameddig be nem fejezzük.

 • Crull

  Tök jó, csak kár, hogy nem Budapesten lesz a verseny. Így biztos, hogy nem fogok tudni részt venni rajta. 🙁

 • Lacy

  Nagyon jó választás a helyszín 😉

 • CoyoteStarrk

  Feltételezem, hogy a HS játékosokra a kért UTP kábel és perifériák sem vonatkoznak, ugye? Ha már gépet biztosítanak. Csak a félreértés elkerülése végett. 🙂

  • Ha nem hozol saját gépet akkor persze nem. Csak azokra vonatkozik akik saját gépet is hoznak.