A következő leírásban három módszerről olvashattok, amivel könnyedén megszerezhetitek az új Shaman hőst. Növekvő sorrendben, a legrövidebb időt igénylőtől a legtöbbig. Mindenki a számára szimpatikusat válassza.

Alapvető feltételek

Ahhoz, hogy megkapjuk Morgl the Oraclet a következő feltételeknek kell teljesülnie:

 1. Meg kell hívnod egy barátod a játékba. Meghívó linket a következő oldalon tudsz generálni: megnyitás (feltétel, hogy a meghívott összesített hősszintje nem lehet több mint 20, ha már rendelkezik accounttal)
 2. A meghívottnak el kell érnie a 20-as összesített hősszintet. Ezt a Quest Log, “Total Level” részlegénél tekinthetjük meg.
 3. Kész is vagyunk, most már birtokunkban van Morgl! (ha nem jelenik meg a jutalmunk akkor jelentkezzünk ki, majd újra be)

morgl-the-oracle-megszerzese_1

A kétkészülékes módszer

Ehhez a módszerhez szükséges két készülék amin elfut a Hearthstone, legyen az két PC, egy PC és telefon vagy egy PC és virtuális gép. Sok kombináció létezik.

 1. A fő accountunkon generálsz egy meghívó linket.
 2. Szintén a fő accounton minden kaszthoz csinálsz egy-egy paklit, kivéve a maget.
 3. Elindítjuk a két készüléken a két Hearthstonet és belépsz mindkét accounttal.
 4. Az új accounton végigviszed a tutorialt.
 5. Az új accounton, Jaina-val kihívod a fő accountod egy párbajra. A fő accountodon minden kihvásnál újabb hőst választasz és azonnal feladod a mérkőzést. Ezáltal megkapod a második accounton az összes hőst és Jaina 4-es szintű lesz, ami 12 Total Levelt jelent.
 6. A második accountodon minden hőssel sorra kihívod a fő accountod egy párbajra, mind addig amíg a maradék hősök el nem érik a 2-es szintet.
 7. Ha ezzel megvagyunk megvan a 20 Total Level (12+8*1=20)

A 6. lépéstől folytathatjuk akár a második módszer leírása szerint is, de ez több időt vesz igénybe.

Hívjuk meg saját magunkat

 1. A fő accountunkon generálsz egy meghívó linket.
 2. Regisztrálsz a meghívó linken keresztül egy új accountot.
 3. Belépsz az új accountba, elindítod a Hearthstonet és végigviszed a tutorialt…
 4. … majd eléred a 20-as Total Levelt az alábbiak szerint.

Talán a legegyszerűbb módszer, ha Jaina-val 5-ös szintig unlockoljuk a többi hőst (ez a Solo Adventures/Practice/Normal menüponton belül lehet), majd a fennmaradő hősöket már meglévő hősökkel verjük el és a kapott XP-től függően 3-5-ös szintig húzzuk őket.

Ha barátod is szeretné megszerezné a hőst akkor szintén eljátszható ez a módszer, azzal a különbséggel, hogy nem saját magatoknak, hanem egymásnak éritek el a 20-as szintet a fent leírt módszerrel.

A “tiszta” út

Az alapvető koncepció szerint meghívjuk egy olyan ismerősünket, akik még nem ismerik a Hearthstonet. Játékaik során elérika 20-as Total Levelt és megkapjuk a hőst.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Tomi

  Hali, meghívtam magam, elértem a total lvl20-at és a fő accountomon nem kaptam meg az új hőst. Mit tgyek?

 • 507

  Szia, mármint meghívtad magad egy tök szűz vagy total lvl 20 alatti accountra? Ha ezek alapján nem kaptad meg, akkor Blizz support-ot javaslok, ha nem lett volna még alkalmazás reboot relog.

 • Vazul Çsaba Éles

  Én képes voltam 5 “teljesen új fiókot csinálni” és mind az ötöt feltolni 20-ra hogy megkapjam a Murloc Hőst és a többi 4 Classic Pakkot x’D.
  Amúgy sikerült kibontanom 1 Legendát és 3 Epic-et is 🙂