A Korsó Őrzője…

…egy meghívásos verseny, amit a Mana Addict olyan játékosok népszerűsítésére vezetett be, akik kevésbé ismertek, de elérték a Legend rangot. Két kommentátor elemzése mellett lehettek tanúi az egyes részeknek, és izgulhattok, hogy a címvédőtől sikerül -e megszereznie kihívójának a Korsót.

A szabályok

  • Minden részben Best of 7-t játszanak a versenyzők, ami annyit tesz, hogy 7 meccsből 4-et kell nyernie valamelyiküknek a győzelemhez.
  • Előre elkészített deck listákat adnak le a játékosok, 4 különböző hőshöz egy-egy paklit kell készíteniük.
  • A meccsek vesztesének kötelező decket (így hőst is) váltani a következő meccsre, a győztesnek pedig kötelező megtartani a paklit, amivel nyert.
  • A címvédő tovább jut és új kihívója lesz a következő részben, a vesztes pedig ajánlhat egy új kihívót a szervezőknek.

Ebben a részben

A harmadik részben az előző címvédőt, Lukács “Ravencry” Miklós kihívója mindent elkövet majd, hogy megszerezze tőle a Korsót. Vajon sikerül neki?
Kommentátoraink: Madi a WiLD csapatából és egy volt kihívó.

Stream időpontja: 09.28. vasárnap este 19:00
Gyülekező: 18:45
Stream elérhetősége: www.twitch.tv/ManaAddictHS
Ha lemaradsz vasárnap este, itt bepótolhatod: Mana Addict YouTube csatorna

Jó szórakozást a meccsekhez, nyomjatok egy follow-t a fentebb látható twitch channelre, hogy biztosan ne feledjétek, mikor kezdünk. Ha nem tudtok jelen lenni vasárnap, iratkozzatok fel a fenti YouTube csatornára, hogy lássátok, mikor kerül fel az újabb rész. A fentebb említett csatornán természetesen az előző részeket is megtekinthetitek.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Sabbath

    Már kezdtem azt hinni, hogy nem is lesz következő rész. 🙂 Remélem ugyanolyan színvonalas lesz mint a korábbiak. Kíváncsi leszek ki lesz a következő kihívó… Csak így tovább.

  • Tamás Molnár

    Jó volt a műsor, köszönet a szervezőknek, és a játékosoknak.