a két játékos folyamatosan árgus szemmel figyeli a másikat, nehogy előkerüljön az ingujjból vagy a páncél alól egy-két plusz kártya. A nézősereg sokszor pisszenni sem mer, nehogy megzavarja a koncentráló ellenfeleket, máskor viszont olyan üdvrivalgás tör ki néhány szép lapjárás, vagy zseniális megoldás után, hogy meg lehet tőle süketülni. A játéktér tele lapokkal, a felek egymás után játsszák ki az ellenlapokat, hogy a másik nehogy leüsse a hősüket, de a meccsek eldőlnek, és az izgalom a tetőfokára hág. Már rég megittad a sörödet, és fel sem tűnt, hogy olyan erősen szorongatod a kupádat, hogy már fájnak az ujjaid. Síri csend uralkodik a fogadóban, mikor az egyik játékos szája hatalmas mosolyra görbül és kijátssza a kivégzéshez szükséges kombinációt. A tömeg őrjöng, sokan az új címvédő vállát veregetik és gratulációt kiabálnak felé, majd italra akarják mindenáron meghívni.

Innentől számodra is kissé ködbe vész az éjszaka, de akármilyen fontos dolgod is volt másnap, tudod, hogy este újra itt leszel és várni fogod, hogy a következő kihívó megmutassa A Korsó Őrzőjének, hogy nem eszik olyan forrón azt a kását…


A Korsó Őrzője…

…egy meghívásos verseny, amit a Mana Addict olyan játékosok népszerűsítésére vezetett be, akik kevésbé ismertek, de elérték a Legend rangot. Két kommentátor elemzése mellett lehettek tanúi az egyes részeknek, és izgulhattok, hogy a címvédőtől sikerül -e megszereznie kihívójának a Korsót.

A szabályok

 • Minden részben Best of 7-t játszanak a versenyzők, ami annyit tesz, hogy 7 meccsből 4-et kell nyernie valamelyiküknek a győzelemhez.
 • Előre elkészített deck listákat adnak le a játékosok, 4 különböző hőshöz egy-egy paklit kell készíteniük.
 • A meccsek vesztesének kötelező decket (így hőst is) váltani a következő meccsre, a győztesnek pedig kötelező megtartani a paklit, amivel nyert.
 • A címvédő tovább jut és új kihívója lesz a következő részben, a vesztes pedig ajánlhat egy új kihívót a szervezőknek.

Ebben a részben

A második részben a címvédőt, Nagy “Anti” Antal-t egy legend játékos hívja ki, kommentátori szerepben  Madi mellé ismét egy WiLD csapattag érkezik.

Stream időpontja: 08.24. vasárnap este 18:00
Stream elérhetősége: www.twitch.tv/ManaAddictHS
Ha lemaradsz vasárnap este, itt bepótolhatod: Mana Addict YouTube csatorna

Jó szórakozást a meccsekhez, nyomjatok egy follow-t a fentebb látható twitch channelre, hogy biztosan ne feledjétek, mikor kezdünk. Ha nem tudtok jelen lenni vasárnap, iratkozzatok fel a fenti YouTube csatornára, hogy lássátok, mikor kerül fel az újabb rész.

Az előző rész

Az előző részt átlagosan 250 néző kísérte figyelemmel a streamen és YouTube-on is szép számmal néztétek meg, köszönjük és reméljük megint sokan lesztek. Találkozunk az asztal körül.

Kapcsolódó bejegyzések

 • CoyoteStarrk

  Hozzászólásokat a Facebook csoportba vá… oh wait. 😀

 • Zsagia

  Nagy orommel hallom, mar nagyon vartam az uj reszt! 🙂

 • Varga Bálint

  Nagyon jó hangulatú ez a szöveg is 🙂

 • Rocky Cellar

  Nem rossz kezdeményezés ráadásul majdnem elfelejtettem a sört berakni a hűtőbe, most ezt pótolom 😀

 • László Král

  Ott leszek, lesz vajon nézőcsúcs? 😀

 • Tamás Molnár

  Élvezet volt az elsőt végignézni, várom már a következő részt.

 • Parabob

  Tudjuk már ki lesz a kihívó ?

 • Gábor Szaszkó

  Szerintem Chain lesz az ellenfél ha már azt mondtátok nem az ismert playerek közül kerülnek ki 😛